Olemme täällä Sinua varten ja palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii.

Hoitola

Henkilökunta

Hoitolamme sijaitsee Tampereella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Koivistonkylässä. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo vuodesta 2012 ja olemme vakinaistaneet paikkamme mukavasti.

Meille on ehdottoman tärkeää pysyä trendien ja uusien hoitomuotojen aallonharjalla ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Käymme erilaisissa koulutuksissa useamman kerran vuodessa, mm. iloveme-messujen aikaan beautypro-ammattilaismessuilla, Tredun ja VAAOn järjestämissä opiskelijoiden ohjaaja koulutuksissa sekä hiustenleikkaus- ja värjäyskoulutuksissa sekä hiusnäytöksissä. Mukava vastapaino hoitolatyölle.

Vuodesta 2014 hoitolamme on toiminut myös opiskelijoiden harjoittelupaikkana ja saatkin meiltä syksystä kevääseen aina edulliset opiskelijahoidot. Koulutettu henkilökuntamme seuraa ja valvoo opiskelijoiden tekemistä heidän tasonsa mukaan joten voit huoletta tulla meille myös opiskelijahoitoihin.

Äänieristetty hoitohuone, ammattitaitoinen henkilökuntamme ja reippaat opiskelijamme takaavat jokaiselle mieleisen hoitolakokemuksen. Panostamme samanarvoiseen palveluun ja tasalaatuiseen mutta korkealaatuiseen työhön.

Hoitolan repla jo vuodesta 2012 onkin ollut:
"Olemme täällä Sinua varten, palvelemme Sinua juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii". 
Ja uutena lisäyksenä kokemuksen kautta tullut:
"Sinä olet meille tärkein".

Meiltä on vain 6 km keskustaan. Pirkkalan moottoritie on vieressä ja bussipysäkille on matkaa 100m josta busseja kulkee päivän aikana useampi.

Palvelemme Prismakeskuksessa Tampereen pisimmillä aukioloajoilla ja ilmaisella parkkipaikalla.

Ajanvarauksesi voit tehdä meiltä keneltä tahansa, voit soittaa mihin tahansa numeroomme ja varaamme toivomallesi tekijälle ajan. Etusivulla on henkilökuntamme käytössä olevat puhelinnumerot, joista voit kysyä suoraan tiettyyn hoitoon aikaa.

Päivämme ovat usein hyvin kiireisiä ja pitkiä, parhaiten saat meille varattua ajan nettiajanvarauksesta.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan
maanantaista perjantaihin klo 07-23 välisenä aikana.

Lauantai ja sunnuntai ajanvarauksella sovitusti kaupan aukioloaikojen puitteissa.

taru ät hoitolahile.fi

Hoitolan omistaja
Yrittäjä
Parturi-kampaaja
Kosmetologi
Kynsi- ja ripsiteknikko
Kauneusalan kouluttaja, mentori
Opiskelijoiden ohjaaja
 

ida ät hoitolahile.fi

Yrittäjä
Parturi-kampaaja
Kosmetologi
Kauneusalan kouluttaja, mentori
Opiskelijoiden ohjaaja
 


OPISKELIJAT

Opiskelijat suorittavat harjoittelut tällä hetkellä pääosin keskustan liikkeessä. Opiskelijat tekevät joitain irrallisia vuoroja myös Koivistonkylässä. Näistä vuoroista ilmoitetaan Facebookissa ja Instassa!

Tällä hetkellä emme ota opiskelijoita suoraan Koivistonkylään.